Најновије

ОВО ЈЕ НАЈСТРАШНИЈИ СПИСАК У СРБИЈИ! За ових 10 младића нико ништа не зна, сумња се да сурово убијени! Већина нема 23 године

Начелник Управе криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова Богдан Пушић потврдио је да у снимку разговора, који је вечерас објављен на ТВ Пинк, један од припадника криминалне групе, Марко Андрић Кузман, чита поруке Веље Невоље са скремблованог телефона.

Хапшење Веље Невоље (Фото: Јутјуб)

Пушић је потврдио да је, осим људи за које је извесно да су убијени, на списку још најмање девет мушкараца, у просеку старих 23 године. Уз несталог навијача Звезде Здравка Радојевића, Милана Лепоје и Горана Величковића Гоксија, начелник Пушић је прочитао још 10 имена.

Нестали су: Страхиња Марковић (22), Јово Кецман (51), Лазар Вукићевић, (31), Вукашин Кошовић (21), Филип Марјановић (23), Лазар Илић (25), Љубомир Лаиновић (25), Дарио Ђорђевић (23) и Алекандар Григоријевић (42) и Горан МИхајловић (23), саопштио је начелник УКП. Сумња се да нико од поменутих 10 мушкараца није жив, мада засад нема доказа о томе.

Телевизија Пинк синоћ је емитовала пресретнуте разговоре чланова екипе Вељка Беливука. Пушић је прецизирао да Андрић на првом снимку упућује упозорење жртви Милану Љепоји, а у другом његовој екипи да више нису мете и да неће више да се бакћу са њима након обављеног посла .

У питању је наводни план за ликвидацију Љепоје, некадашњег припадника банде "Пинк пантери". Андрић иначе још није ухапшен, али се против њега води истрага за припадништво Беливуковој групи, тешко убиство и препродају дроге.

Погледајте ОВДЕ Бајденово писмо којим тражи признање Косова!

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА