Најновије

УГОСТИТЕЉИ ЋЕ РАДИТИ ДО 22 САТА? Очекивања од следеће седнице кризног штаба

Заменик градоначелника Београда Горан Весић очекује да ће седница Кризног штаба бити одржана у понедељак и најавио да ће предложити да се угостељима радно веме продужи до 22 часа, јер сматра да је боље да људи буду у објектима где може да се контролише спровођење заштитних мера него да се окупљају по кућама.

Ресторан (Фото: Pixabay)

Весић је поручио да је једини пут да се изађе из кризе масовна вакцинација, стриктно поштовање заштитних мера и омогућавање привреди да ради.

"Ако привреда не ради, нема пара за набавку вакцина, а оне се не набављају бесплатно", рекао је Весић и нагласио да је зато боље да угоститељски објекти раде дуже.

Оценио је да мере рестрикције у другим земљама нису дале резултата, укључујући и Немачку и Италију, и да Србија, која има довољно вакцина, може да се мери и да "преписује" од Израела и Велике Британије, а не од мање успешних земаља.

"Разумем лекаре, они ситуацију гледају само са епидемиолошке стране, али ово није само здравствена криза, ово је и економска, друштвена, као и криза која има велики утицај на ментално здравље људи", истакао је Весић.

О серији државних убистава прочитајте ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА