Најновије

ОБРАДОВИЋ: Јучерашња хапшења неприхватљива, кривично ће одговарати режим и кризни штаб

Све контроверзе које постоје у јавности по питању пандемије и вакцинације треба да буду предмет јавних расправа у којима ће учествовати стручњаци за ове теме, док је хапшење због другачијег мишљења и гушење слободе мисли и говора у демократском свету апсолутно неприхватљиво, истиче лидер Двери Бошко Обрадовић.

Обрадовић (Фото: Јутјуб)

– Панику и неред у Србији од избијања пандемије изазива власт и контрадикторни Кризни штаб, одговоран за лажирање броја новозаражених и​ умрлих ради спровођења лажних избора прошле године. Они су ти који треба да буду кривично гоњени због давања лажних информација јавности.

Док су Дијана Хркаловић, Славиша Кокеза, Небојша Стефановић, Златибор Лончар, Синиша Мали, Горан Весић, Александар Вулин и други високи функционери СНС умешани у највеће афере високе корупције и криминала на слободи, владајући режим хапси обичне грађане због другачијег мишљења.

Српски покрет Двери​ осуђује хапшење петоро грађана Србије због вербалног деликта и слободног изражавања мисли у 21. веку. Сматрамо да је апсолутно недопустиво да било ко буде ухапшен због другачијег мишљења​ и тражимо хитно пуштање на слободу свих ухапшених – поручио је Обрадовић.

Кина је нови глобални играч на којег ће у будуће сви морати рачунати! Након Ирана улазе и у Сирију. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА