Најновије

СНС ФУНКЦИОНЕР ОТКРИО: Веља Невоља и његов клан имали озбиљну логистику врха државе! (ФОТО)

С обзиром на очита сазнања да су припадници тог клана (Вељка Беливука - прим.аут.) имали озбиљну логистику у државном апарату, више је него јасно да се ово не може зауставити само на томе што смо чули изјаву министра Вулина - написао је на Фејсбуку високи финкционер СНС, Владимир Ђукановић.

Хапшење клана Вељка Беливука/Александар Вучић. (Фото: Јутјуб/predsednik.rs)

Овим је Ђукановић по други пут потврдио да су Вељко Беливук и његова криминална банда имали подршку у државном апарату на чијем челу се налази Александар Вучић.

Ђукановић је негодовао због тога што је јучерашње саопштење министра унутрашњих послова, Александра Вулина, да су у кући страве у Ритопеку, седишту Веље Невоље, у машини за млевење меса пронађени људски ДНК трагови, прошло незапажено у медијима.

- Данас је министар унутрашњих послова званично саопштио да су припадници криминалног клана Вељка Беливука заиста млели људе у машини за млевење меса. Оно што је по мени поразно је да се то у медијима провлачи тек као ето тамо нека вест. Не драги пријатељи, то није тек тако нека вест. То је нешто што је језиво! Нешто што људски ум не може да замисли! Еј, млели су људе као када кажу неком добар дан - рекао је Ђукановић.

Након што је поновио оптужбе на рачун државног врха, Ђукановић је додао:

- Са овим појавама држава мора брутално да се обрачуна и да ни по бабу, ни по стричевима, све оне који су били логистика овим зликовцима похапси.

Међутим, сада се поставља питање кога хапсити, када ниједан једини државни функционер или обичан службеник није могао да добије место у државном апарату, а да није добио благослов Александра Вучића. Остаје да се види на коме ће се поломити копља и ко је најслабија карика у напредњачком ланцу.

Подсетимо, почетком фебруара, Ђукановић је у отвореном писму свом шефу, између осталог, написао следеће:

- Председниче, да се не лажемо више, истина је да банда Вељка Беливука није могла да ради све то што је радила а да није имала озбиљну логистику наших људи.

А каквим људима се окружио Вучић, подсетио је управо Ђукановић:

- Имали су позиције, од анонимуса који су водали магарце по плажама да се деца фотографишу постали су виђени чланови друштва, почели су да стичу велики капитал, многи би рекли болесних размера, поцепане фармерице заменили су скупим оделима, кршеве од аутомобила бесним лимузинама. Једном речју имали су све, осим угледа и знања - рекао је Ђукановић, констатовавши да су им "душе труле", те да су "као људи нуле" и да им је све то омогућио управо Вучић.

Детаљи Цвијанове кривичне пријаве против Вучића Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА