Најновије

У ТОКУ СУ НАЈЖЕШЋИ УДАРИ ХАМАСА: Погођена израелска војна база и бројни градови! (ВИДЕО)

Бригаде Из ад-Дин ал-Касам, војно крило палестинског покрета Хамас, изјавиле су, да су гађале израелску базу за прислушкивање у оквиру унакрсног међусобног бомбардирања Израела и палестинских фракција у појасу Газе.

Сукови у Јерусалиму. (Фото: Јутјуб)

- Велика ракетна паљба у областима Ашдода, Ашкелона, Бершебе, Сдерота, базе Раим и базе за прислушкивање 8200, одговор су за гнусни масакр над децом, женама и цивилима у граду Гази, и напад на људе из Шеик Џари и они који су солидарни са њима - наводи се у опису изјаве.

Израелска војска је потврдила да су се сирене огласиле у Ашкелону, Ашдоду и Бершеби, након што је из појаса Газе лансирана ракета према јужном Израелу.

У међувремену, званичник за односе са израелском полицијом Мики Розенфелд рекао је да је у Ашкелону ракетом погођен аутомобил, што указује да је полиција била присутна на месту догађаја.

Израелска војска је са друге стране саопштила да је циљала елементе палестинског покрета "Хамас" пре лансирања ракета на Израел и из северног појаса Газе.

- Израелски ловци и летелице напали су још три ракетна бацача Хамаса у северном делу појаса Газе - наводи се у саопштењу војске.

- Поред тога, осујетили смо шесторицу активиста који су учествовали у припреми за напад.

Ево зашто Украјину и Грузију неће примити у НАТО? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Sputnik Arabic

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА