Најновије

ХОЋЕ ЛИ СРБИЈА УВЕСТИ САНКЦИЈЕ БЕЛОРУСИЈИ? Брнабић одговорила на важно питање!

Председница Владе Србије Ана Брнабић оценила је да је за сада беспредметно коментарисати да ли ће се Београд прикључити санкцијама Брисела против Белорусије

Ана Брнабић. (Фото: srbija.gov.rs)

- Нисмо у Србији још ништа (званично) видели, тако да је беспредметно да коментаришем шта би било кад би било, хајде да видимо о чему се ради, па ће онда Србија да одлучи у односу на те ствари, у односу на наше европске интеграције и аспирације али и наш државни интерес - изјавила је Брнабић одговарајући на питање Радија слободна Европа о томе да ли ће се Србија прикључити санкцијама.

Након што су у недељу 23. маја белоруске власти присилиле авион компаније Рајанер да слети у Минск и притвориле новинара Рамана Пратасевича и његову девојку који су били на том лету, лидери Европске уније (ЕУ) позвали су на хитно увођење оштријих санкција Белорусији.

Шефови држава и влада ЕУ затражили су да се усвоје “неопходне мере”, које између осталог обухватају и забрану прелета ваздушног простора ЕУ за белоруску авиокомпанију, као и спречавање приступа европским аеродромима за летове белоруских авиокомпанија.

Черчилов план за напад на СССР уз помоћ Вермахта и СС! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Tанјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА