Најновије

ЕВРОПОЛ: У наредним данима могућ терористички акт великих размера

БРИСЕЛ - Полиције Велике Британије, Грчке, Холандије и Белгије су јавно пренеле упозорење Европола да је на територији Европе у наредним данима могућ стравичан терористички акт већих размера.
Европол (Фото: defence-point.gr)

Европол (Фото: defence-point.gr)

Европол је на основу сазнања које има обавестио надлежне органе у свим европским земљама да је сценарио већег терористичког удара могућ већ до 17. јануара. Европол је обавестио европске земље о великој опасности. Министри ЕУ су јавно, са друге стране, саопштили да није могуће спречити терористичке нападе, истичући да ће надлежне службе у Европској Унији урадити све што је у њиховој моћи да осујете планове терориста. У том циљу је појачан надзор саобраћаја људи у шенген зони и саобраћај на Интернету.
Прочитајте још:Зашто Запад ћути о тероризму над Србима и одсецању глава на Косову?!
"Терористички напади се спремају од стране четири до пет исламиста, а реч је о терористичкој мрежи са центрима у Либији, Саудијској Арабији и Русији." - јавила је грчка телевизија Скаи, позивајући се на информације полиције Грчке. Либијска национална телевизија је објавила информације своје државне обавештајне службе и тврди да ће се на територији Француске десити још снажнији терористички акт, далеко већих размера него што је то случај "Шарли Ебдо". Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА