Најновије

БИЛА ЈЕ НАЈЗГОДНИЈА ЖЕНА У ХОЛИВУДУ, ИМА 63 ГОДИНЕ, ЖАРИ И ПАЛИ ИЗГЛЕДОМ: Без имало шминке у бикинију гори (ФОТО)

Пре него што је почетком 90-их покорила Холивуд, Шерон Стоун се годинама бавила моделингом... А да још увек зна да заузме савршену позу и покаже себе у најбољем светлу доказала је недавно окачивши фотографију у купаћем костиму на Инстаграм.

Шерон Стоун (Фото: Јутјуб)

Шерон је позирала у жутом модерном бикинију у дворишту своје куће у Лос Анђелесу, а и више је него очигледно да славна глумица ужива у лету, сунчању и лешкарењу поред базена.

Славна 63-годишњакиња фоткала се без трунке шминке на лицу и пуна самопоуздања и то са разлогом - упркос томе што гази седму деценију изгледа невероватно добро, а притом јој је пошло за руком да не изгледа "пластично" нити изоперисано, већ стари прилично достојанствено.

Шерон је добила гомилу лајкова и бројне комплименте. "Предивна си", "Удај се за мене", "Погледај како те твој пас гледа, чак и он зна да си савршена", "Задивљујућа си", "Одушевљаваш ме", "Гориш", "Као богиња си", само су неки од хиљаде позитивних коментара.

Иначе, Шерон је више пута отворено причала о томе како је прихватити то да старите процес и да захтева пуно рада на себи.

Карлеуша са шкољкама на грудима запалила друштвене мреже! Више о томе погледајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА