Најновије

МИНА СЕ НАФАТИРАЛА ПАРА ЗБОГ ЕСКПЛИЦИТНОГ САДРЖАЈА: Дебело јој је плаћено за све интимне односе, профитирала највише од свих!

Мина Врбашки оборила је све рекорде у броју партнера током учешћа у ријалитију! Четрнаест мушкараца је променила, и док се многи питају зна ли она шта хоће и ко јој се свиђа, Мина зарађује велику лову. Сваку везу у ријалитију она дебело наплати!

Мина Врбашки (Фото: Јутјуб)

За сваког дечка у Задрузи добија додатни хонорар!

– Мина има договор са продукцијом да јој сваки однос са неким учесником Задруге буде плаћен. Када треба да се направи неки скандал, драма, нова афера она ступа на снагу. Њој није битно с ким ће бити једноставно то гледа као улогу у филму, као да је глумица којој је плаћено да одглуми и то одлично ради. Искрено не знам коју цифру је добила за Мишела, али рећи ће ми кад изађе. Она је девојка сама признала да се бавила проституцијом, једноставно је навикла да наплаћује такве ствари, шта је ту лоше, макар је поштен играч за разлику од других девојака. Најбоље ће профитирати од свих – каже Минин друг.

То схвата као улогу

Врбашки је у четврту сезону ушла је са 11 пропалих веза у претходним сезонама ријалитија „Задруга“, али је наставила да истим темпом мења партнере. Убрзо по уласку у „Задругу 4“ имала је и кратку аферу са Миланом Јанковићем Чорбом, потом упловила у романсу са Франом Пујасом, али и са Филипом Царом. Након те пропале везе окренула се Мишелу Гвозденовићу. Иначе, током претходних учешћа у ријалитију Мина је била са: Немањом Ђерићем Ђексоном, Томом Панићем, Јовицом Путниковићем, Марком Марковићем, Савом Перовићем, Матеом Матијевићем, Менсуром Ајдарпашићем, Владимиром Томовићем, Ервином Мујаковићем и Адамом Ђоганијем.

Ана Кораћ се скида за фанове, никад врелија није била. Више погледајте ОВДЕ.

Извор: Свет/ Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА