Најновије

ШЕШЕЉ ОПЛЕО ПО ЧЕДИ: Он је изненада подивљао, а ево шта је полиција установила

Председник СРС Војислав Шешељ коментарисао је у јутарњем програму Хепи ТВ инцидент Чедомира Јовановића који је у среду око 22 сата пијан демолирао ресторан брзе хране на Новом Београду.

Шешељ и Чеда (Фото: Јутјуб)

- Чедомир Јовановић представља општу опасност. Редовно изазива инциденте и на друге сваљује. Чак сваљује на руске службе да су "хтеле да наведу његову ћерку на наркоманију". Као његовој ћерки треба пример за углед, поред оца ноторног наркомана, треба сад да је подучава руска служба како се дроге користе. Видите колико је то безочно и безобразно - изјавио је Војислав Шешељ.

Водитељка Анђела Лакићевић навела је да "Чеда тврди да је он само бранио породицу".

- Од кога је сада бранио породицу? Ено сви кажу да није било никаквог напада и да је он изненада подивљао. Полиција је, такође, установила да није било никаквог напада. Није му први пут да измисли напад, а 20 година полиција штити њега и његову породицу, а колики су ти трошкови за државу. Зашто? По ком основу? Коме је он важан толико да би га убио? Једино Ђинђић да пошаље некога да оконча са њим, да му се освети што је учествовао у организацији његовог убиства - рекао је Шешељ.

Шешељ тврди да је Мило шеф кавчана, послаће људе да ликвидирају Вучића! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА