Најновије

"Вучићу, дођи на 'Парадајз фешту' да видиш пољопривредничку муку!" (ВИДЕО)

Како је раније најављено и ове среде испред великих трговинских ланаца у Лесковцу, пољопривредни произвођачи делили су грађанима бесплатан парадајз. Он је отишао буквално у минуту, а жалосно је било гледати како се грађани Лесковца боре за свој бесплатни килограм. Иначе, произвођачи су поделили три тоне парадајза.

Александар Вучић. (Фото: predsednik.rs)

Произвођачи су формирали и Кризни штаб и позвали лично председника Србије Александра Вучића да присуствује "Парадајз фешти" која ће се ускоро одржати у Лебану.

Председник Удружења пољопривредника "Јабланица" Александар Костић тврди да је лично разговарао са министром пољопривреде Браниславом Недимовићем и да је он обећао да ће да посети Лесковац у понедељак и да разговара са произвођачима.

- Он ми је обећао да ће доћи у понедељак и разговарати са нама. Оно што ми треба да урадимо је да направимо спецификацију свих трошкова и губитак који смо имали због ниске цене. Обећао ми је да ће нам све губитке надокнадити - тврди Костић.

Реакције на ову другу поделу још су јаче него прошле среде. Крећу се од тога да многи подсећају да су заправо сви гласали баш за ову напредњачку власт, преко тога да "српског сељака сви газе, а да ће он устати када се јавност најмање нада".

Можда су баш Лесковчани отворили Пандорину кутију и устали у име вишњара и свих пољопривредних произвођача који савијених леђа ћуте и чекају да им неко донесе боље време. Може ли тако?

Русија ухватила Берлин у растројству, па поставила кључно питање! Више о томе ОВДЕ.

Извор: danas.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА