Најновије

ЧЕКА СЕ УДАР ЧЕТВРТОГ ТАЛАСА ИЛИ КРАЈ ЕПИДЕМИЈЕ? Др Белојевић изнео охрабрујуће вести - борба са короном готова до децембра

Шеф катедре за хигијену и медицинску екологију и редовни професор Медицинског факултета у Београду, др Горан Белојевић, рекао је у Јутарњем програму Пинка да превиђа крај пандемије корона вируса у децембру.

Др Белојевић (Фото: Јутјуб)

Појавио се делта сој, стигао је и у Србију и доминантан је у више земаља. Др Белојевић је објаснио да је то нормално код пандемија великих размера и објаснио и зашто.

- Јужна Америка је сада на удару, Русија и неке земље Азије, у Европи је нешто лакше, али су та кретања таласа нормална у великим пандемијама, никада није све одједном захваћено истим интензитетом. Вирус измиче, и бори се да опстане - рекао је др Белојевић.

- Вирус и остатак биосфере се боре, не само човек. Отпорност на ковид се стиче или ако се заразимо, или вакцинацијом, дакле постоји прокуженост, ја сам тако предвиђао да ће се пандемија окончати врло брзо. Готово је идентична шпанској грозници, сваки научник мора да заступа свој став, то је само мој став, да ће бити готова у децембру - рекао је он.

- У случају шпанске грознице, такође су била четири таласа. Огромна је била смртност, та болест је носила за три дана. И за две године је било готово, а тада нису биле доступне вакцине и све што је сада нама доступно - рекао је др Белојевић.

С-500 “Прометеј” способан да свако америчко најмодерније наоружање претвори у прах. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА