Најновије

ПЕНТАГОН ЈЕ НЕДАВНО ПРИЗНАО ПОСТОЈАЊЕ НЛО: Извештај војске о ванземаљцима је прикрио виђења опасна по безбедност САД! (ВИДЕО)

Недавни извештај Владе САД о неидентификованим летећим објектима је без преседана. По први пут признаје да се чини да су неки НЛО (или оно што америчка влада назива „неидентификованим ваздушним појавама“) прави, ултра напредне летелице непознатог порекла.

НЛО. (Фото: Јутјуб)

"Враћајући се 70 година уназад, готово свака изјава САД-а војска је одбацила тај феномен као погрешно идентификоване познате предмете, попут временских балона, оптичких илузија или подвала. Поједностављено, нови извештај је велико одступање од прошле политике порицања и замагљивања. Али та искреност иде само до сада. Извештај потпуно игнорише слона у соби: Стотине извештаја војних ветерана, од којих сам већину интервјуисао, укључује активности НЛО-а на локацијама нуклеарног оружја, укључујући мистериозно онеспособљавање наших интерконтиненталних балистичких ракета", коментарише за Вашингтон Егзаминер Роберт Хејстингс.

Веза НЛО-нуклеарки је очигледно важан, ако не и најважнији аспект интеракције НЛО-а са војском САД.

Почетком септембра 2010. године, спонзорисао сам конференцију за штампу „НЛО и нуклеарке“ у Вашингтону, Д.Ц. Тамо је седам америчких Ветерани ваздухопловства открили су своју умешаност у инциденте повезане са НЛО-има на локацијама нуклеарних ракета или у складиштима оружја. Си-Ен-Ен је уживо преносио догађај, а видео се може погледати на мојој веб страници.

Такође је на располагању за преглед неколико докумената који се односе на разне упаде НЛО-а у лабораторије за нуклеарно наоружање и места стратешког одбрамбеног распоређивања. Бивши лидери САД су сада отворено признали пресудну важност случајева везаних за нуклеарно оружје, а један од њих је и својевремено вођа већине у Сенату Хери Рид. Рид је био одговоран за стварање недавно објављене студијске групе за НЛО из Пентагона, Напредног програма за идентификацију свемирских претњи. Такође је у евиденцији која се тиче нуклеарне везе бивши директор ААТИП-а, Луис Елизондо, као и физичар ААТИП-а др. Харолд Патхоф. Бивши заменик помоћника министра одбране за обавештајне послове Кристофер Мелон такође је јавно потврдио дугогодишњи, широко распрострањен и упад НЛО-а у наше нуклеарне објекте.

Овде се поставља питање: Зашто је владина Радна група за УАП била ограничена на истрагу 144 америчка виђења НЛО-а од стране војника САД? А зашто тек од 2004. године?

Свакако су ови случајеви важни. Међутим, ограничавајући истрагу само на њих, а не на велике инциденте који укључују уплитање НЛО-а у наше нуклеарно оружје, нови извештај у ствари наставља прикривање вероватно најважнијег питања националне безбедности. Сходно томе, тренутна пажња јавности и медија усредсређена је на пилотске сусрете, док извештаји десетина ветерана ваздухопловних снага о НЛО-а који су непрекидно надзирали балистичке ракете, у неколико различитих ракетних база Ратног ваздухопловства током многих деценија, остају табу тема за отворену дискусију, барем званично.

Значајно је да су совјетски документи (које је 1994. године прибавио истражни извештач Џорџ Кнап) указивали на то да су Совјети доживели уплитање НЛО-а и у сопствене нуклеарне ракете. „Феномен“ није имао фаворите током ере хладног рата.

На основу мог опсежног истраживања, јасно је да су Канцеларија за специјалне истраге ваздухопловства, као и Одбрамбена обавештајна агенција, нека од кључних складишта за извештаје о нуклеарним инцидентима. Док се, надајмо се Конгрес, не потруди да истражи оне још увек скривене НЛО датотеке, људи неће имати тачну представу о природи и обиму интеракције војске САД са НЛО-има.

Мелон је на ову жалосну ситуацију нагласио жалбу на својој недавној листи „Питања за Конгрес“ која се односи на УАП. Мелон је написао: "Из докумената добијених путем Закона о слободи информација неспорно знамо да је било много упада УАП-а у америчке ИЦБМ и базе стратешких бомбардера и нуклеарне производне погоне (нпр. Ханфорд и Оак Риџ итд.). Колико таквих инцидената има тајни извештај [Конгресу] открива? Ако не открива ниједан, колико је веродостојан тај закључак? "

Заиста, колико веродостојно? Иако ми у јавном домену нисмо упознати са информацијама садржаним у поверљивој верзији извештаја, чини се да су случајеви нуклеарне струје, попут оних које сам документовао, потпуно заобиђени. Где нас ово оставља?

Па, иако је извештај УАП-а изванредан због свог фундаменталног признања да се чини да су неки НЛО стварни, непознати занат који показује интересовање за САД војне операције и објекти, он је непотпун. Изостављајући референцу на несумњиво важан аспект активности НЛО-а који се, према доказима, наставља и данас (имајте на уму да носачи авиона америчке морнарице, који су чини се средишња тачка НЛО-а, покрећу нуклеарни реактори).

Истраживачи, медији и шира јавност морају снажно залагати за већу искреност наше владе.

О чему су разговарали Вучић и Наришкин? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА