Најновије

Послао "економске убице" на грађане, а кад је видео да је враг однео шалу - повлачење!

Суочен са оправданим бесом грађана због намере да донесе аутентично тумачење три закона којим би 200.000 грађана, који траже повраћај свог незаконито одузетог новца, изгубило спорове са банкама, Александар Вучић је наредио шефу посланичке групе СНС у Скупштини Србије Александру Мартиновићу да се повуку из процедуре аутентична тумачења закона о заштити потрошача, корисницима финансијских услуга и облигационим односима.

Вучић (Фото: predsednik.rs)

Напредњаци су знали да им вреба опасност од народа, али су ипак покушали - као на пијаци АПП (ако прође, прође). Претходно се на Фејсбуку огласила и напредњачка перјаница адвокат Владимир Ђукановић.

- Разговарао сам са председником Александром Вучићем и он се сложио да овим путем замолим колеге народне посланике који су поднели захтеве за аутентичним тумачењем чланова Закона о заштити потрошача, Закона о облигационим односима и Закона о заштити корисника финансијских услуга да те захтеве повуку из процедуре. Као одговорни људи дужни смо најпре да мислимо о интересима грађана, јер они су најбитнији. Зато апелујем на колеге да повуку захтеве из процедуре - написао је Ђукановић на друштвеним мрежама.

Дакле, као и све што ради, Александар Вучић најпре пусти пробни балон да опипа расположење јавног мњења, па се према томе и одреди. 

Најпре је пустио своје "економске убице" да заплаше грађане, а сад ће да изиграва хероја и спасиоца.

Но, не треба имати илузије, јер је ипак предизборна година у питању, зато је све ово само одгођено на неодређено време, док се не стекну бољи услови да се припомогне крупни бизнис који је Вучића и довео на власт да би постао његов експонент.

Вучић не сме да ризикује тих, минимум, 200.000 гласова док га чекају председнички, београдски, а вероватно и парламентарни избори, на пролеће идуће године.

Но, као што се каже у народу, не пада снег да прекрије брег, већ да свака зверка остави траг, а овим трагом је Вучић потврдио за чије интересе раде он и његова странка. Некима увреде, претње песницама, лажи, другима сендвич, а његовим тајкунима милиони евра.

Шта грчки министар спољњих послова каже о Космету прочитајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА