Најновије

Кристијан наставља везу са љубавницом: Градим кућу, Кристина је сад моја жена

Кристијан Голубовић открио је да планира заједнички живот са својом љубавницом из ријалитија Задруга Кристином Спалевић, те да жели да се што пре разведе од супруге Иване, како би озваничио везу са задругарком.

Кристијан и Кристина (Фото: Јутјуб)

Откако је изашао из ријалитија Кристијан говори о својој новој партнерки као о жени са којом жели да започне заједнички живот, те не чуди што ју је сачекао приликом њеног изласка из ријалитија. Њу је то изненадило, па је у шоку питала да ли је то стварно, а потом почела да га грли и љуби.

- Не верујем, ко је овај младић овде што ме је дочекао? Тресем се, имам већу трему сад него када сам улазила - рекла је Кристина приликом изласка из "беле куће". Након завршетка емисије "Задруга - избацивање", ријалити пар се покупио и отишао заједно у Нови Сад, код Кристијановог пријатеља.

Каже, срећан је.

- Ево, Кристина и ја доручкујемо. Провели смо дивну ноћ, уживамо заједно - почео је он, а потом открио да је Кристина готово удата за њега.

- Имамо лепе и велике планове. Кристина живи са мном од синоћ. Од сада иде свуда са мном, не раздвајамо се. Градим кућу у Крагујевцу, већ се увелико ради и ту ћемо живети. Наравно, пошто сам ја на релацији Београд и други градови, она ће ме свуда пратити. Сада је моја жена. Обожавам је, она је слатка, лепа, волим је. Желим с њом да останем, да планирамо децу, прија ми као жена, као човек. Моја највећа мана у животу је Кристина, али ја хоћу од стакла да направим брилијант - рекао је он, пише Курир.

Још увек законита супруга Ивана га више не занима, али ће с њом остати у добрим односима, првенствено због детета.

- Између Иване и мене нема више ничега. Можемо да ручамо, вечерамо, да одгледамо неки филм, да славимо рођендан. Тачка је стављена на целокупну заједницу да живимо под истим кровом с дететом. Кристина и сама зна све, рекао сам јој да су Ивана и покојна Данијела за мене светиња. Данијела је била са мном 27 година. Ивану поштујем, она је мајка моје ћерке. Био сам у Краљеву пре два дана, разговарао сам са њом и видео дете. Предивно је било, шетали смо се и играли.

- Плакала је када је гледала како се играм са дететом. Наша ћерка је тотално зрела и одрасла, говорила је неке ствари као да све схвата. Много емотивно је било. И пре тога сам се видео са Иваном, али на пола вечери је настао колапс. Постављала ми је питања и ја њој. Нервирало ју је што сам хтео да буде све као да се ништа није десило. Омаловажавао сам је и понижавао, каже да сам је преварио са женом која није вредна тога и ње - признао је Голубовић за поменити лист.

Миљану као очајну домаћицу погледајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф/ Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА