Најновије

ПАЛА У ВОДУ ДЕЦЕНИЈСКА ЗАБЛУДА: Верује се да је Легија самовољно отишао код Аркана, истина је сасвим другачија (ВИДЕО)

Писац Саша Ђуровић, познаник бројних опасних ликова и познавалац врелог београдског асфалта деведесетих година прошлог века разрешио је мистерио о познанству Милорада Улемека Легије и Жељка Ражнатовића Аркана.

Аркан (Фото: Јутјуб)

Иако се у српској јавности уврежено мишљење да је Улемек по повратку из Легије странаца отишао код Аркана у Српску добровољачку гарду, Ђуровић тврди да то није истина.

Гостујући на Балкан инфу, Ђуровић је испричао да је Легију и Аркана повезао сада покојни генерал мајор ЈНА Неђељко Неђо Бошковић.

- Аркана и Легију повезао је начелник Контра-обавештајне службе, иначе таст Вање Бокана, Неђо Бошковић. Дакле позадина тога је био рад у Служби. Лако је бити криминалац кад стоји држава иза тебе, али није једноставно ако немаш леђа, него се сам бориш на улици - испричао је Ђуровић.

У истом интервјуу он је навео да, управо из тог разлога, један од жестоких момака тог доба Драган Угарковић Угар, није приступио Српској добровољачкој гарди.

- Зато је било незамисливо да се Угар нађе у тој причи, јер он није трпео да му неко наређује, поготово неко из Службе - рекао је Ђуровић.

Шта је још рекао о опасним момцима београдског асфалта, погледајте у видео снимку.

Руси повукли црвену линију, Путин ће следећи пут климнути главом. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА