Најновије

АЗЕРБЕЈЏАНСКИ ДИПЛОМАТА НАЗВАО РУСЕ ''СМРДЉИВИМ СВИЊАМА'': Ево како су му одговорили (ВИДЕО)

Азербејџански дипломата Исфандијар Вагабзаде обратио се лидеру руске Либерално -демократске партије Владимиру Жириновском, назвавши га "свињом", али није могао да стане на томе и почео је да вређа Русе.

Свиње (Фото: Pixabay)

Жириновски је раније рекао да у Азербејџану влада диктатура, а територију те земље су Руској Империји поклонили ирански шахови.

Вахабзаде је снимио видео одговор у којем је изјавио следеће:

„... Волођа, слушај, дебела свињо, стари магарче <...> Смрдиш као свиња. И ваша нација смрди.

Сваки дан вам шаљемо кавијар, рибу, новац, ми сами умиремо од глади <...>

Испунио сам вашу окупациону дужност у Авганистану. Ту сам пролио своју крв кад се цео руски народ бавио глупостима на челу са Путином <...> Радио сам за вас у Ирану, знам шта раде руске свиње. Раде глупости, смрде. Ваш смрад се већ шири по целом свету. Немогуће је дисати ... "

Уместо рибе и кавијара, обећао је да ће послати Жириновском брњицу, купљену сопственим новцем.

Вахабзаде је био амбасадор Републике Азербејџан у Исламској Републици Пакистан, Републици Молдавији, Републици Бјелорусији, као и стални представник Републике Азербејџан при УН -у и другим међународним организацијама у Женеви.

На овај груби напад већ су реаговали медији у Русији. Тако је ТВ водитељ Владимир Соловјев на свом Телеграм каналу написао: „Овај грађанин је свестан колики ће ниво скандала бити?

Занимљиво је чути мишљење азербејџанских званичника.

Дефинитивно је причао сам са собом. Некакав провокатор, Он је провокатор, а не дипломата и доктор наука.

Код куће овај човек није заслужио поштовање. И свим силама покушава да подсети на себе “.

Ратни дописник Алекандар Коц пише: „Настављамо првенство ЗНД у русофобији. Озбиљна тврдња за победу изванредног и опуномоћеног амбасадора Азербејџана, доктора наука, професора Исфандијара Вахабзадеа.

Као вежбе дисања и искључиво у хуманитарне сврхе, куповину кавијара и рибе требало би зауставити у корист изгладнелих Азербејџана.

Да се ​​читава азербејџанска пословна заједница из Москве пребаци у Баку војним транспортним авионима као претходница за спасавање земље од Голодомора “.

Одговор Жириновског

Владимир Жириновски је одговорио на увреде бившег амбасадора Азербејџана у Белорусији, Молдавији и Пакистану Исфандијара Вагабзадеа, који је њега и све Русе назвао "свињама које смрде".

У емисији Јутјуб канала Соловјов LIVE, лидер Либерално -демократске партије рекао је да ће се обратити председнику Азербејџана Илхаму Алијеву са захтевом за покретање кривичног случаја због неприхватљивих изјава азербејџанског дипломате.

„Послаћемо писмо шефу републике са захтевом да се на лицу места покрене кривични поступак. Јер све су то увреде ... Ово је монструозно, ово је средњи век. Чак ни међу људима овога више нема, али ово је професор”, рекао је Жириновски.

Руски политичар је сугерисао да у Вахабзадеу говори „мржња нагомилана током свих година совјетске власти“.

"Он је губитник, а Руси су криви", резимирао је лидер Либерално демократске партије.

Шта угледни амерички лист пише о руским тенковима, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА