Најновије

ХАРАДИНАЈ ОПЛЕО ПО КУРТИЈУ: Неспособан си да се суочиш са Београдом!

Председник Алијансе за будућност тзв. Косова Рамуш Харадинај оценио је да је премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти неспособан да се суочи са Србијом.

Рамуш Харадинај/Аљбин Курти. (Фото: Јутјуб)

Харадинај је на конференцији за новинаре, критикујући полагање камена темељца за Универзитет у Приштини са седиштем у северном делу Косовске Митровице, чију ће изградњу финансирати Влада Србије, рекао да је апсурдно да српске институције граде Универзитет у Приштини, преноси Економија онлајн.

Харадинај је додао да постоје многе ситуације у којима Курти показује да је неспособан да се суочи са Србијом и навео да је, како је рекао, замолио Куртија да не буде талац и да га не држе као таоца.

Оценио је да о Куртијевој неспособности да се суочи са Београдом довољно говори повећање увоза из централне Србије, као и неувођење мере реципроцитета и укидање пореза на грађевонске блокове из централне Србије.

Харадинај је такође затражио оставку Куртија јер, према његовој оцени, влада привремених приштинских институција игнорише ситуацију у вези са пандемијом и лоше управља њоме.

Лазански знао судбину Авганистана! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА