Најновије

ОВО ЈЕ СНИМАК ЗБОГ КОГ ЈЕ ЗВЕЗДИ ГРАНДА ДОЖИВОТНО ЗАБРАЊЕН УЛАЗАК У СРБИЈУ? Испливао видео са приватног славља

Финалиста музичког такмичења "Звезде Гранда", Садик Хасановић враћен је са границе, а како је рекао за босанске медије улазак у Србију му је доживотно забрањен.

Рани радови (Фото: Јутјуб)

Садик је бес домаће јавности навукао на себе када је испливао снимак на ком наводно пева о клању Срба по Братунцу.Он је тада био малолетан и члан бенда Сателит који је основан 1989. године од стране његов оца Мута Хасановића. Они су поред шаљивих песма певали и спорне нумере о клању Срба у Босни, а између осталог и "Ко на Божић у Кравицу дође".

Снимак на коме Сателити наводно уживо певају ову нумеру на једној прослави постојао је и на Јутјубу, одакле је обрисан, те је постао виралан на Твитеру. Наводи се да је дечко за клавијатуром наводно управо Садик. Он је тада имао 13 година и био је главни вокал у нумери, а иначе је у бенду од своје 11. године.

Он се касније извинио, истакао да је тада био малолетан, да се поноси тиме што је Босанац, али и да поштује друге људе, вере и нације.

Како се наводи у одлуци који су му службеници уручили на граници Садику, разлог због којег му је забрањен улазак у Србију јесте да "је утврђено да у вези с уласком и боравком странаца на територији Републике Србије постоји негативна процена безбедносног ризика".

Шта Путин каже о присилној вакнцинацији сазнајте ОВДЕ.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА