Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ТАЛИБАНИ ПОГУБИЛИ КОМИЧАРА: Смејао им се и причао вицеве док су га шамарали и одводили на губилиште

Крајем јула, након што су освојили други највећи град у Авганистану, Кандахар, талибани су погубили познатог комичара и ТикТокера због "срамотних" шала на рачун талибана.

Талибани погубили комичара (Фото: Јутјуб)

Британски Дејли мејл објавио је снимак на коме се види како Назара Мухамеда, позатог као Каша Звана, талибани изводе из његовог дома и гурају у аутомобил, док он наставља да их исмева и прича вицеве на њихов рачун.

Комичар је, наводно стрељан.

Организација Хјуман рајтс воч навела је да су талибани претукли и потом убили Звана крајем јула у Кандахару, након што им је град пао у руке.

Зван је познат по снимцима на ТикТоку где је кроз песму и плес исмевао таливане.

На снимку његових последњих тренутака, Мухамед је, наводно, наставио да се шали на рачун талибана, због чега га је један талибански борац у аутомобилу више пута ошамарио. Мушкарац са његове леве стране види се како се злокобно смеје и маше оружјем које потом мења за веће. Назар је касније стрељан.

Према извештајима британског листа, после смакнућа појавиле су се фотографије на којима се види комичар положен уз дрво, а потом како лежи на тлу пререзаног врата.

Талибани су прво демантовали да су умешани у убиство комичара, али су касније признали своју умешаност, као и то да су двојица наоружаних мушкараца у аутомобилу њихови припадници и да ће им се судити пред талибанским судом.

Талибани тврде и да је Назар учествовао у мучењу и убијању талибана и да је требало да прво буде изведен пред суд, уместо што је одмах стрељан.

Назар је раније радио за авганистнаску полицуију због чега је био честа мета претњи, а познат је по релативно сировим шалама и духовитим песницама. Редовно је збијао шале на рачун свега и свачега, укључујући и талибане.

Његово убиство изазвало је страховања да ће талибани наставити да се свете свима који су се, како они сматрају, огрешили о њих.

Пет лажи Александра Вучића у само једном обраћању прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА