Најновије

ВУЧИЋ ОПЕТ ПОКЛОПИО ТОМУ МОНУ: Данило и ја нисмо два већ двојица! (ВИДЕО)

Министар Томислав Момировић, познатији као Тома Мона поново је бриљирао са својим снимцима, а овога пута у томе су му помогли председник Србије Александар Вучић и његов син Данило. Њих тројица су се упутили у Косјерић на прославу одласка у војску сина власника Информера, Драгана Вучићевића.

Томислав Момировић. (Фото: Твитер видео)

Тома Мона је на самом почетку свог обраћања јавности рекао да је поносан на своје име Тома, а још поноснији на ово Мона. Заједно са Александром Вучићем и његовим сином, Данилом, упутио се у Косјерић, како би честитао одлазак у војску сину Драгана Вучићевића.

„Кренули смо да Вучковом сину честитамо одлазак у војску у Косјерићу. Стали смо да обиђемо радове у Ваљеву, а ту сам са два великана, ако могу да их прикажем“, рекао је Мона, а традиционално и у духу СНС дијалога прекинуо га је лично старији Вучић.

„Чекај, чекај, полако. Не знам о коме говориш, али ако говориш о Данилу и мени, ми смо двојица, а не два, то је прво. Друго да не помисле људи, не идемо Данилу на испраћај у војску, можда ће једног дана али сада не. Да не помисле људи, као што су за свадбу измишљали, него идемо код Вучка, Вучићевића, шаље сина у војску“, рекао је Вучић и након тога дозволио Томи Мони да заврши своје излагање.

Фотографијама са путовања похвалио се и председник Србије, који је на свом званичном Инстаграм налогу објавио са ким је кренуо на пут, те споменуо да је код Ваљева правио паузу где му је колаче донела једна вредна домаћица.

„Прсте да полижеш, али буквално. Са мојим Данилом, Момировићем, Дробњаком, Антићем, пошао сам према Косјерићу, да Вукашину Вучићевићу пожелимо срећан одлазак у српску војску, али смо пре тога свратили да видимо како теку радови на траси Лајковац – Ваљево. Док смо стајали, тих неколико минута, и гледали како људи вредно раде, дивна жена Слађана Милинковић која живи непосредно уз брзу саобраћајницу донела нам је фантастичне колаче. Врући, укусни, да не можете да одбијете. Хвала јој и хвала свима који верују у успех Србије.

Напад дроном у Авганистану, мета терористе који је ковао опасне планове! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА