Најновије

"ИМА БОГА!" Ово је поносна супруга Душана Мандића! Расплакао је целу Србију изјавом и постао јунак (ФОТО)

Годинама уназад, резултатима које су постизали слободно се може рећи да су нас ватерполисти мало размазили и навикли на то да на сваком такмичењу на коме учествују освајају медаље. Свој освајачки низ, изабраници Дејана Савића наставиће и у Токију пошто су у спектакуларном победом над Шпанијом обезбедили финале у којем ће се за злато борити са селекцијом Грчке.

Душан Мандић. (Фото: Инстаграм видео)

Један од јунака једне од највећих победа у историји наше ватерполо репрезентације свакако је Душан Мадић, чија је емотивна изјава после меча нешто о чему ће се причати и писати годинама. Момак који од када је добио шансу у националном тиму Србије из меча у меч показује како се бори и воли своја земља постао је апсолутни миљеник нације. А када напусти пливалиште и светла велике позорнице се погасе он је пре свега супруг и отац. Његова подршка и најјачи ветар у леђа за успехе које постиже су супруга Слађана и ћерка Ленка. Госпођа Мандић сваки успех свог изабраника емотивно прослави и на друштвеним мрежама, где целом свету јасно показује колико је поносна на све оно што Душан и његови саиграчи постижу.

А ако се у обзир узме лепота Мандићеве супруге, јасно је да је он ипак и поред свих медеља које је са Србијом освојио, своју најсјајнију освојио 2019. године када му се Слађана заклела на вечну љубав али и онда када је на свет стигла круна њихове велике, искрене љубави ћеркица Ленка.

Бил Гејтс има паклени план за човечанство! На мети су мушкарци! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА