Најновије

ПОЧЕО ПРОГОН СРБА! Пале маске у Босни, Инцко оставио пакао

Председник Савеза логораша Републике Српске Анђелко Носовић изјавио је данас да одређивање притвора председнику Борачке организације Српске Миломиру Савчићу показује да се закон којег је наметнуо бивши високи представник сада примјењује и да је дефинитивно отворен лов на Србе.

Валентин Инцко. (Фото: Јутјуб)

Он је оценио да су пале све маске са Тужилаштва и Суда БиХ и да је то јасна порука српском народу да за њега нема ни суживота, нити живота на овим просторима.

- Ако сваки човјек који каже неко његов убијен, или мучен у логорима, или прича о српским жртвама, буде процесуиран, затворен и проглашен криви - о чему онда можемо да причамо? О чему можемо говорити? - упитао је Носовић.

Одлука о одређивању мере притвора председнику борачке организације Миломиру Савчићу је невероватна, изјавила је за РТРС предсједница Удружења жена жртава рата Републике Српске Божица Живковић Раилић.

Живковић Раилић је нагласила да је "ово је још једна потврда да је Суд и Тужилаштво БиХ политичка институција, а не институција која треба да проведе правду и правичност".

Лукашенко о уласку Белорусије у састав Русије! Више о томе ОВДЕ.

Извор: РТРС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА