Најновије

Независна истраживања откривају алармантне ствари: У вакцинама се налазе графен оксид и …?!

Будући да је састав вакцине против ковида и даље званично тајна, спроведено је неколико независних студија научника који су успели да дођу до неискоришћене вакцине (што није лако), док су неки други научници проучавали крв вакцинисаних. Главно откриће свих ових студија и супстанца око које се све врти је графен оксид. Ова супстанца је пронађена у свим проученим вакцинама против мРНК, свих произвођача, као главни састојак, којих је у вакцини преко 99%. И паразит Tripanosoma cruzi је такође пронађен.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Шпанска студија

У јуну 2021. године научници са Универзитета у Алмерији први су закључили и пријавили да се мРНА вакцине за Ковид састоје од велике већине графен оксида. Оригиналну студију преведену на енглески можете видети ОВДЕ.

Испитивање др Роберта Јанга 

Затим имамо независни преглед који је обавио чувени др Роберт Јанг. Његов документ можете погледати ОВДЕ. Користио је различите технике испитивања електронском микроскопијом, али закључак је био исти – графен оксид је присутна супстанца, заједно са многим другим супстанцама које произвођач није декларисао.

Да бисте документ лакше разумели, погледајте овај сажети видео запису којем др Јанг пролази кроз тај документ и детаљно објашњава шта је пронашао.

Он каже да је Фајзер у студијама знао где су честице вакцине завршиле: 70% у јајницима, 20% у коштаној сржи и 10% у срчаном мишићу. Он објашњава како се то може програмирати помоћу нуклеинских киселина. Претпоставља да се ради о прикривеној стерилизацији људи, затим повећању леукемијских болести уништавањем коштане сржи и нападом на срце, што затим узрокује срчане проблеме.

Његове тврдње поткрепљује чињеница да се миокардитис (упала срчаног мишића) све више званично пријављује као нуспојава вакцине против Ковида, посебно код млађих мушкараца. А за остало ћемо за неколико година сазнати да ли (или када) постоји масовна неплодност жена и ширење леукемије.

Доктор Јанг каже да је унутра пронашао и микроскопски паразит – Tripanosoma cruzi. Једноставним истраживањем можете сазнати да је Tripanosoma cruzi паразит који углавном живи у животињама, а када уђе у људско тело, највише напада – миоците, или ћелије срчаног мишића! Дакле, опет веза са срцем и миокардитисом код младих људи. Осим тога, др Јанг спекулише да је вероватно зато ивермектин толико ефикасан код неких људи у лечењу наводних симптома Ковида, јер је ивермектин заправо лек против паразита. Коцкице се слажу једна по једна.

Поставља се питање зашто би неко све ово радио? Према досад доступним информацијама, могли бисмо закључити да је то – даљинско управљање људима. У овом чланку, који је објавила Рокфелер фондација, можете видети како су научници, након многих неуспелих покушаја, ипак успоставили најбољи метод за контролу ума, а то је тзв. магнетогенетика или радиогенетика. Чланак објашњава како су научници успели да успоставе потпуну контролу над мишевима, њиховим срцем и функцијама мозга. То су урадили користећи феритин, магнетни протеин о коме смо горе писали (веза на врху). Помоћу генетски модификованог вируса успоставили су улазак у мембрану неурона и контролисали га помоћу радио таласа и машине за снимање магнетном резонанцом. Укратко, даљински су контролисали миша, могли су да га учине гладним, љутим, срећним, мирним, шта год пожеле.

Графен оксид се не спомиње у том Рокфелеровом чланку, али принцип је исти. Ако је људско тело испуњено супстанцама које имају магнетна и електромагнетна својства, онда се на те супстанце може деловати даљински, различитим фреквенцијама.

Кина најавила да је спремна да изведе превентивни нуклеарни удар на Сједињене Државе. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: logicno.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА