Састојци:
300 г кекса
130 г маслаца
две кесице пудинга од ваниле
100 г шећера
150 мл млека
500 мл слатке павлаке
250 г маскарпонеа
200 г беле чоколаде
200 г ренданог кокоса
Припрема:
У блендер убацити кекс и маслац, измиксати, те добијену смесу утиснути у калуп. Скувати пудинг са млеком и шећером. Слатку павлаку загрејати у шерпи, додати скувани пудинг и мешати док се не добије уједначена смеса. Склонити са ватре, додати исецкану белу чоколаду и мешати док се не истопи. Затим убацити кокос и маскарпоне, умутити миксером, па распоредити преко коре. Охладити и послужити.
Рецепт за мини баунти прочитајте ОВДЕ.
Извор: Информер