Најновије

ЛЕПА ВЕСТ ЗА ПАТРИОТЕ! "Доналд Трамп ће се сигурно кандидовати на изборима 2024!"

Бивши амерички председник решен је да се врати у Белу кућу и ускоро ће објавити кандидатуру, тврде двојица његових блиских сарадника.

Доналд Трамп. (Фото: Јутјуб)

Бивши амерички председник Доналд Трамп сигурно ће се кандидовати на председничким изборима 2024. године, и то ће ускоро објавити! Како преноси Дејли мејл, двојица Трампових бивших сарадника саветник Џејсон Милер и Џим Џордан, републиканац из Охаја, недавно су разговарали са бившим шефом Беле куће и они тврде да је његова кандидатура сигурна!

Не признаје пораз

О политичкој будућности Доналда Трампа спекулише се још од његовог пораза на изборима прошле године у новембру. Његови сарадници сада тврде да је Трамп решен да профитира на стрмоглавом паду популарности Џозефа Бајдена, актуелног председника, након очајно спроведеног повлачења америчких трупа из Авганистана.

- Доналд Трамп ће се дефинитивно кандидовати на изборима 2024. Разговарао сам са њим јуче. Он је спреман да ускоро објави своју кандидатуру после овог лудила из Авганистана - рекао је Џим Џордан, републиканац из Охаја. Уље на ватру долио је Џејсон Милер, бивши Трампов саветник, који је у шоу-програму "Ноне оф тхе Абове" емитованом протекле недеље рекао да је сигуран 99 од 100 одсто да ће се његов бивши шеф кандидовати на изборима и да се неће помирити са изгубљеним изборима: - Мислим да се Трамп дефинитивно припрема за кандидатуру на наредним председничким изборима. Прошле вечери смо имали дуг и исцрпан разговор и поново ћемо се видети у наредних неколико дана. Он ће се огласити врло брзо - рекао је Милер.

Јачи него икад

Сам Трамп је досад одбијао да се децидирано изјасни да ли ће се кандидовати на изборима 2024. У недавном интервјуу за Ванити фер одбио је да изнесе конкретан одговор о својој политичкој будућности на питање да ли планира да учествује на наредним председничким изборима:

- Покрет Учинимо Америку поново највећом јачи је него икад. Сигуран сам да ће бирачи бити више него срећни када одлучим да ли ћу учествовати на изборима - рекао је Трамп. Последња истраживања јавног мњења показују да Бајден има подршку 43 одсто бирача, што је пад од шест поена у односу на прошли месец, док 51 одсто испитаника не подржава начин на који он управља земљом.

Избила масовна туча, комите напале полицију! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА