Најновије

ЛИМЕНИ ИХ ОДУВАО: Овде је већина дошла јер су лицемери! 90% вас не зна шта је љубав и секс (ВИДЕО)

За црним столом хаос!

Лимени (Фото: Јутјуб)

Након бурне расправе Миљане Кулић и Оље Ајнфалт познатије као Вампирице, Ирма Сејранић је тражила од Лепог Миће реч, па је констатовала:

Ја мислим да Миљана овде не лаже - рекла је Ирма, а потом се Миљана надовезала:

Питам менаџера каква вина ми уписујеш, ја алкохола нисам пила. Његов отац ће финансијској инспекцији објаснити како је једно ноћење јефтиније од другог -објаснила је Миљана.

Након тога, Мића је прозвао Станију Добројевић да каже шта мисли, с обзиром на то да константно прича, док други причају:

Мићо, савршено си поделио буџете. Не што сам добила највећи, него што стварно то мислим - рекла је Станија, а на то се јавио Стефан Карић и рекао:

Захвалио бих ти се Ћоми на лепим речима, хвала ти на свему што си урадио за мене у претходним сезонама. Никад ти не бих замерио какав год буџет да си ми дао никада се не бих бунио - рекао је Стефан.

Пошто су сви завршили излагање, Мића је позвао и Светислава Ственовића Лименог, да он са својим излагањем заврши састанак:

Сви смо ми ушли због неког динара. На жалост неки ријалити играчи су мало претерали, потценили су Лименог. Сви су овде моји фанови. Ја не глумим овде ништа, ја сам дошао овде да зарадим неки динар, да отворим школу фудбала, а они што ће да леже и да се крљају то је њихов проблем. Овде су већина дошли зато што су лицемери, увукли се и то су црви међу нама. Вас 90% не зна шта је љубав, не зна шта је се**. Човек који нема мозак, нема љубав - завршио је Лимени, а његово излагање су задругари наградили громогласним аплаузом.

Викторија показала бујне груди. Више о томе погледајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА