Најновије

АУСТРАЛИЈА У ДЕЛИРИЈУМУ - ОВО СУ СВИ ЖЕЛЕЛИ: Депортовали Ђоковића, па оборили нестваран гренд слем рекорд!

За Аустралијанце, ово је Аустралијан опен из снова - бољи нису могли да замисле.

Осим што је читава држава уживала у томе што је Новак Ђоковић био депортован, па му није било дозвољено да брани титулу, Аустралија је срећна и због тога што у финалима свог гренд слема имају осморо својих играча!

Невероватан гренд слем се поклопио за "кенгуре", који су оборили рекорд по броју играча из једне земље у свим гренд слем финалима у једном издању турнира.

Победа Ешли Барти за 62 минута против Медисон Киз значила је да је Аустралијанка као најбоља тенисерка света прва стигла до финала женског дубла. Она ће тамо играти против боље из меча Данијел Колинс - Ига Швјонтек.

Раније током дана, Аустралију су одушевили мушки дублови. Прво су Танаси Кокинакис и Ник Кирјос наставили свој шоу, ушавши у финале као тандем који је добио "вајлд кард", а они ће у завршном мечу играти против својих сународника - Метјуа Ебдена и Макса Пурсела.

И у финалу микс дублова ће имати своје представнике - Џејми Фурлис и Џејсона Кублера. Они ће покушати да зауставе пете носиоце, Хрвата Ивана Додига и Српкињу која наступа под француском заставом, Кристину Младеновић.

И на крају, ту је Дилан Алкот, легендарни тенисер у колицима, који је већ одиграо финале у својој конкуренцији. Он је изгубио од Сема Шродера из Холандије, чиме је и званично отишао у пензију после 15 гренд слем титула.

Извор: Мондо
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА