Најновије

Бошко Обрадовић: Борба за просвету и медије без ЛГБТ идеологије није готова већ тек почиње

Председник Двери Бошко Обрадовић изјавио је да тај покрет поздравља одлуке стручних комисија и надлежног Министарства просвете да се преиспита седам уџбеника из биологије у којима су пронађени "спорни садржаји ЛГБТ пропаганде којима ту не сме бити места".

Обрадовић је у писаној изјави навео да надлежни треба да преиспитају и друге уџбенике на које су указали, као што су историја за осми разред основне школе и социологија за четврти разред средње школе где је, по оцени Двери „убачена ЛГБТ идеологија без икаквог критичког осврта и понуђеног другачијег мишљења“.

Борба за просвету и медије без ЛГБТ пропаганде није готова већ тек почиње. Можемо очекивати огроман отпор у свим оним наслеђеним сорошевским структурама у српском образовању, као и у интелектуалним и политичким круговима који подржавају ЛГБТ идеологију“, рекао је Обрадовић.

Он је додао да су то они исти интелектуални и политички кругови „који траже избацивање верске наставе из школа“, и залажу за признање „лажне државе Косово, увођење санкција Русији, чланство Србије у НАТО или признање измишљеног геноцида у Сребреници“.

Нову репортажу Миодрага Зарковића из Донбаса читајте ОВДЕ.

Извор; НСПМ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА