Најновије

АФЕРА "ПОРНО СНИМАК" ТРЕСЕ СНС: Вучићева посланица тврди да је све намештаљка

Посланик СНС Сташа Стојановић тврди да се не налази на снинку који је јуче на интернету објавио Ђорђе Виђекруна који се након сукоба са Александром Вучићем крије у Амстердаму.

Вишекруна је објавио снимак на коме се види девојка која орално задовољава момке са тврдњом да је реч у Стојановићки.

- Поднела сам кривичну пријаву посебном тужилаштву за високотехнолошки криминал у Београду против Ђорђа Вишекруне који ме је лажно оптужио да сам ја на неком порно снимку. Застрашујућа се кампања води против мене и не желим више да ћутим. Боли ме лаж али истина је моје оружје! – написала је Сташта Стојановић на Твитеру.

Она је рекла да је сазнала идентитет девојке са снимка али да га неће објавити како је не би нанела штету.

Уочљиво је да девојка са снимка има београдски изговор док Сташа Стојановић говори новосадским нагласком. На самом снимку лице девојке се не види добро.

Иако је највероватније реч о провокацији Вишекруне који годинама износи разне информације о напредњацима, снимак је изазвао панику у СНС па је и више других функционера стало у одбрану колегинице.

- Где су сада "заштитнице женских права"? Где је сада неки протест? Где су сада те феминисткиње које нам свакодневно соле памет о угрожености жена? Где су да кажу неку реч како би заштитиле жену, народног посланика, од монструозне кампање? Срам вас било! – поручио је посланик Владимир Шукановић

- Од када је крочила у Скупштину, ова жена је предмет најодвратније кампање прогона и омаловажавања коју прати церекање оних који би урлали и кмечали да се против некога од њих ради само 1% овога – рекао је функционер СНС Миленко Јованов.

О масакру украјинских специјалаца на Дњепру читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА