Најновије

ОВО СЕ ЧЕКАЛО ДЕЦЕНИЈАМА Абазовић коначно раскринкава Ђукановића: Рећи ћу и таблице и имена фирми!

Премијер у оставци Дритан Абазовић (ГП УРА) најавио је јуче из Скупштине да ће на наредној седници Одбора за безбедност и одбрану открити имена људи и фирми повезаних са шверцом цигарета у Црној Гори.

Мило Ђукановић. (Фото: Јутјуб)

На саслушању пред Одбором на тему дешавања у безбедносном сектору у вези са шверцом и по питању дипломатије, поново је оптужио Демократску партију социјалиста и Мила Ђукановића да су политички покровитељи шверцера.

Саопштио је да су две Владе, формиране након смене тродеценијског режима ДПС-а пре две године, заплениле пет пута више цигарета него Ђукановићева странка за све време власти.

- Рећи ћу и таблице камиона, и имена фирми... У тим контактима видећете има ли сина Весне Меденице (Милоша Меденице) и људи око њега. То је питање које јавно постављам. Не можемо сав труд и рад да бацамо под ноге због људи попут (потпредседника Владе и министра одбране) Рашка Коњевића, (посланика ДПС-а) Пеђе Бошковића или било кога из ДПС-а ко има свој политички интерес да заштити ове људе - истакао је Абазовић.

Говорећи о одлуци Владе да смени в. д. директора Агенције за националну безбедност (АНБ) Сава Кентеру, премијер је казао да треба утврдити шта су резултати АНБ-а у борби против криминала, али да он сматра да је улога службе у томе пренаглашена.

Кентера је смењен крајем прошле седмице на иницијативу Абазовића, који је рекао да није задовољан његовим радом. Абазовићев партијски колега Раде Милошевић, претходно је јавно Кентеру довео у везу са шверцом.

Потребна помоћ за породице на Косову и Метохији! Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Vijesti.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА