Најновије

ЕМИЛ ВЛАЈКИ: Крај Додикове владавине (3)

„Ја савршено живим, у савршеној лажи Имам све сто има цену, ал срце своје тражи Добродошао у двадесет и први век“ (Милиграм, 21. век) Ја, Нострадамус XXI стољећа, прије него што пређем на садржај ове колумне, морам нешто казати о себи. У XVI вијеку у Прованси, Француска, подржао сам Коперникову теорију да је земља округла, а сто година прије Галилеа, рекао сам да се она окреће око сунца. У својој књизи 'Пророчанства', предвидио сам убојство Кенедија, два свјетска рата и напад Ал Каиде у Њујорку, у рујну 2001. године. Пошто је ово што се догађа у Републици Српској, БиХ, увод у најмрачније догађаје свјетских збивања, пророкујем, већ по трећи пут, оно што ће се дешавати с тим у вези.

Емил Влајки (Илустрација: Правда)

Пише Емил Влајки

У претходним колумнама, пророковао сам крај Додикове владавине, избор Јелене Тривић за предсједницу Републике Српске и одлуку ЦИК-а (Централна изборна комисија БиХ) да се изврши поновно пребројавање гласачких листича који се налазе у изборним врећама у Сарајеву, због могућих изборних превара. И заиста, тајанствене вреће у којима има свега и свачега су отворене у Зетри (Зеленој транзверзали) и пребројавање је почело.

Прије свега, треба рећи да су ове тајанствене вреће путовале из Републике Српске према центру муслиманско-хрватске федерације, чудним путањама прије него што ће по протоколу жидовске мистичне Кабале њихов садржај, гласачки листичи, бити протумачен егзотеричним комбинацијама бројки и слова.

Пошто живим у XXI вијеку, моја су предвиђања кибернетизирана.

'Инпут' је воља грађана Републике Српске по којој је Милорад Додик, у изборној трци за предсједника овог БиХ ентитета, са недостижном предношћу у односу на протукандидата јелену Тривић.

'Црна кутија' су вреће са гласачким листичима који су моћним враџбинама трансформирани у тко зна што; ни сам Господ се ту не би снашао.
'Аутпут' је изражена воља божанског ЦИК-а која слиједи након завршеног пребројавања.

Пошто је 'аутпут' најзначајнији дио кибернетског модела, ја, Нострадамус, пророкујем да ће ЦИК прогласити управо одржане изборе неважећим и да ће наредити ново гласање за избор предсједника Републике Српске! Исто тако пророкујем да ће слиједећег дана САД и Велика Британија подржати одлуку ЦИК-а.

Бања Лука, 24. листопада, 2022. љета Господњег.

Претходну колумну Емила Влајкија прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА