Најновије

БРУТАЛНО "ЗАКРВИЛЕ": Тепићка одговорила Брнабићки са "баш да видимо!" - у причи су и Хитлер и Химлер!

Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић истакла је да су сви "пријатељи" председника Србије Александра Вучића гласали за резолуцију Европског парламента којом се позива на међународну истрагу о нерегуларностима на изборима у Србији.

Тепић је, у наставку полемике са премијерком у техничком мандату, Аном Брнабић, на друштвеној мрежи Икс, навела да су странке француског председника Емануела Макрона, председнице Европске комисије Урсуле фон дер Лајен, грчког премијера Киријакоса Мицотакиса и шпански премијер Педро Санчез такође су гласали за резолуцију.

„Сви Вучићеви ’пријатељи’ гласали ЗА Резолуцију о крађи избора у Србији! (...) И кажете да нећете прихватити њихову мисију? Баш да видимо“, рекла је Тепићева одговарајући на твит Ане Брнабић.

Брнабићева је раније рекла за РТС да нема намеру да разговара ни са ким после усвајања Резолуције ЕП и да ће одмах поднети оставку ако неко од ње затражи међународну истрагу о изборима.

Потом је на друштвеној мрежи Икс наставила полемику са представницима опозиције, који су истакли да неће моћи ни да поднесе оставку јер је њеној влади престао мандат престанком мандата Скупштине која ју је изабрала, преноси Н1.

Брнабићева је том приликом опозицију назвала „мувама“, на шта је реаговала Мариника Тепић, истакавши да је само Хитлер своје непријатеље назвао „Унгезиефер“ – штетне инсекте, гамад, бациле, паразите...

За инсекте заиста не знам, али знам да би и Хитлер и Химлер захтевали међународну истрагу да би понизили суверену и независну Србију. Исто као 1914. године“, наводи се, између осталог, у реаговању Ане Брнабић.

Подсећања ради, Европски парламент усвојио је у четвртак резолуцију којом се позива на независну међународну истрагу о неправилностима на децембарским парламентарним, покрајинским и локалним изборима у Србији, са посебним освртом на изборе у Београду.

Прочитајте ОВДЕ о измишљеном атентату Аљбина Куртија

Извор: Нова.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА