Најновије

СНС ПОСЛАНИЦА: Како да омогућимо Вучићу да влада доживотно (ВИДЕО)

Посланици Српске напредне странке не разликују се много једни од других. По гестовима и понашању у Народној скупштини, разуме се. Нема ту много експериментисања, иде ред пљувања по опозицији, ред похвала Александру Вучићу, председнику државе и странке, и тако у круг. У тај калуп се уклопила и СНС посланица Драгиња Влк.

Драгиња Влк. (Фото: Принтскрин)

Ова "СНС нада" као да се осетила запостављено у друштву таквих "громада" као што су Миленко Јованов, Небојша Бакарец, Марко Атлагић, Сандра Божић, па је одлучила да извуче "кеца из рукава". Па се запитала, односно пренела како је њени пријатељи питају, како да се "Вучићу омогући да буде доживотни председник".

- Небројено велики број мојих пријатељица и даљих рођака послало ми је поруку након обраћања председника да су изузетно задовољне. И заправо су ме питале на који начин можемо да продужимо мандат нашем председнику да влада доживотно - рекла је Драгиња Влк и после реакције опозиције поручила да "не зна шта је смешно".

Дакле, рече Драгиња Влк шта је имала и постаде СНС звезда на друштвеним мрежама, а Сташа Стојановић и Биљана Пантић Пиља остадоше у неверици...

Иначе, када је реч о поменутој народној посланици Драгињи Влк, за њу портали тврде је ауторка дечије бојанке са цртежом Београда на води, а коју су добили сви ђаци прваци. Овај поклон, како преноси Данас, заједничко је издање Службеног гласника и Института за јавну политику, чији је оснивач Владимир Беба Поповић.

Према подацима НВО Отворени парламент, које преноси Данас, Драгиња Влк први пут је изабрана за народну посланицу у 13. сазиву као 42. на листи "Александар Вучић - Заједно можемо све", мандат јој је потврђен 1. августа 2022.

Чланица је Одбора за спољне послове и Одбора за европске интеграције, и заменица члана Одбора за културу и информисање. Такође, чланица је Делегације у Парламентарној скупштини Организације договора о колективној безбедности.

Воде се жестоке борбе за Доњецк и Херсон! Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА