Најновије

Стефановић заказао за среду седницу скупштинског одбора, расправљаће се о увођењу санкција Русији

Председник Одбора Скупштине Србије за спољне послове Борко Стефановић заказао је за среду, 28. децембар, седницу одбора на којој ће се расправљати о Нацрту Резолуције о усаглашавању спољне политике Србије са Европском унијом, као и о увођењу одређених санкција Русији.

Стефановић, који је и потпредседник Странке слободе и правде, навео је данас у саопштењу да седницу до сада није заказивао, јер је чекао извештај и анализу Министарства спољних послова о усаглашености спољне политике Србије са ЕУ.

„С обзиром да сам обавештен да су наведена документа послата из Министарства спољних послова на скупштински одбор, заказао сам седницу за среду. Надам се да ће стићи до среде и до самог одржавања седнице. Сама седница ће бити прилика да све странке изнесу своје аргументе кроз отворену расправу након чега ће бити омогућено гласање“, казао је он.

Током седнице ће се, како је додао Стефановић, расправљати и одлучивати и о свим другим пристиглим иницијативама и предлозима резолуција које су поднеле посланичке групе у Скупштини Србије.

МИНИСТАР МИШЧЕВИЋ: Осуђујемо агресију Русије и помажемо обнову енергетског система Украјине

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА