Најновије

''АНОНИМУСИ'' ПРЕТЕ ВУЧИЋУ: Ми не праштамо, очекујте нас (ВИДЕО)

Међународна група позната као "Анонимуси" објавила је претњу председнику Србије Александру Вучићу. У објави на Твитеру са украјинском заставом, и у видео запису, уз увреде и претње говоре о последњим дешавањима на Косову и отворено прете председнику Србије.

Анонимус (Фото: принтскрин)

Претећу поруку објављену у видеу снимку преносимо у целости.

"Поздрав грађани света, ово је порука Анонимних председнику Србије, Александру Вучиц́у. Приметили смо да тензије и ратнохушкачке провокације на северу Косова од стране српских криминалних група покушавају да изазову оружани сукоб.

Српски аутократски председник Александар Вучиц́, марионета Владимира Путина, покушава да дестабилизује регион, користец́и механизме насиља и терора ратног злочинца Слободана Милошевиц́а, али зна се да ц́е његови покушаји за њега бити самоубилачки.

На врхунцу рата у Украјини, Србија је била и и даље је једина држава која је званично прогласила савез са Русијом, одбијајуц́и сталне позиве Запада да се придружи санкцијама Европске уније. 

И не само то, вец́ је Вучиц́, Путинова марионета, поново приказао своју ратоборну ревност, као рушиоца регионалне стабилности, угрожавајуц́и територијални интегритет Косова причајући о повратку српских снага на Косово, патролама у пограничном подручју, проглашењу ванредног стања које он сам креира, као изговор да избегне суштину проблема: "Спајање Србије са демократским светом“.

Подстицање насиља, напади на новинаре, напади на полицију, косовске институције и оне са међународним мандатом, као и постављање барикада и коришц́ење инкриминисаних структура на северу Косова, део је стратегије ваше Владе за прављење стања напетости, и држање Косова и региона таоцима реторике прошлости. Али нец́емо остати равнодушни пред овим терором. Наша колективна реакција биц́е одлучна и тренутна. Анонимни нису мала група немоц́них људи које треба игнорисати. Ми смо организован и глобално активан колектив истомишљеника, и ако не зауставите своје опасне акције на Косову, наша порука ц́е бити јасна.

Народ Косова није без подршке. Ми смо Анонимни. Ми смо легија. Ми не опраштамо. Не заборављамо. Очекујте нас", саопштено је у поруци "Анонимуса".

Извор: Косово онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА