Најновије

НОВОГОДИШЊЕ ОБРАЋАЊЕ: Шојгу захвалио руским војницима на храбрости и пожелео им мир

Руски министар одбране је такође захвалио лекарима, радницима војно-индустријског комплекса, грађевинским радницима и добровољцима који доприносе одбрамбеној способности Русије и нормалном животу на ослобођеним територијама.

Сергеј Шојгу. (Фото: ria.ru)

Руски министар одбране Сергеј Шојгу захвалио је руским војницима на храбрости и херојству током специјалне војне операције у Украјини, пожелео им мир и поновио да је неминовна победа Русије, Шојгу је, у новогодишњем обрац́ању на ТВ Звезда, оценио да ц́е храброст и херојство руских војника у борби против неонацизма и тероризма заувек остати у војној историји Русије.

Шојгу је, такође, захвалио лекарима, радницима војно-индустријског комплекса, грађевинским радницима и добровољцима који доприносе одбрамбеној способности Русије и нормалном животу на ослобођеним територијама, пренео је ТАСС.

"Увек ц́емо се сец́ати наших сабораца који су жртвовали животе испуњавајуц́и борбене задатке да би спасили цивиле од геноцида и насиља само за право да говоре руски“, поручио је Шојгу.

Украјина ће ускоро изгубити, од ње ништа неће остати

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА