Најновије

УКРАЈИНСКЕ ВОЈНЕ БАЗЕ НА НИШАНУ: Процурили снимци обавештајних служби (ФОТО)

На интернету су процурили сателитски снимци украјинских војних база у Мариупољу. Фотографије су постављене на Телеграм каналу Джокер ДПР, који редовно објављује тајне информације безбедносних служђби и органа реда Украјине.

Украјинска војска (Фото: Министарство одбране Украјине)

Према речима аутора канала, свеже слике војних база на територији Донбаса коју је контролише Кијев хакери су добили из ресурса западних обавештајних служби и потврђују намере „мрачних сила“ да ударе на ове објекте.

„Сетите се како су моји хакери понизили НАТО војнике у јулу. Захваљујући тада добијеним подацима, моји хакери су наставили да контролишу стране официре и добијају приступ њиховим ресурсима и медијима.

Овога пута, из ресурса западних обавештајних служби, успели смо да добијемо сателитске снимке база украјинских војника у Мариупољу, снимљене 13. фебруара.

С обзиром на тако велику пажњу на ове објекте, очигледно, западни господари припремају посебну, свету улогу за украјинске ниткове“, наводи се у опису објављених сателитских снимака објеката Оружаних снага Украјине.

У

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА