Најновије

МИНИСТРИ ''ИСПАЛИЛИ'' ПРЕМИЈЕРА: Неће да подрже Кривокапићеве санкције Русији

Велика већина министара окрњене Владе Здравка Кривокапића није хтела да присуствује данашњој седници на којој је требало да усвоји Одлука о увођењу санкција за око 690 руских држављана и више од 70 привредних друштава, пише Борба.

Влада ЦГ (Фото: Влада ЦГ)

На Кривокапићев позив одазвала се се свега два министра, па се седница није могла одржати, иако су уредно били припремљени материјали на којих би се усвојила ова антируска одлука која би подразумевала замрзавање средстава и економских ресурса руских правних и физичких лица у Црној Гори.

Како је Борба раније објавила, ове рестриктивне мере је предложио ресор Ђорђа Радуловића, министра спољних послова Црне Горе.

Још увек актуелни премијер је покушао да демантује Борбина сазнање преко свог Инстаграм профила написавши „да ова тема на седници Владе није разматрана“.

Невешти Кривокапић је мислио на овај начин на прикрије, за њега поражавајућу чињеницу, да седница Владе није ни одржана данас, јер је огромна већина министара, које је узгред он бирао, одбила  да присуствује заседању на којем би се изгласала срамна одлука против Русије.

Министри су били става да Влада у техничком мандату не би требало да одлучује о овако крупној ствари која би далекосежно изазвала негативне последице по туристичку привреду Црне Горе.

Како је Дмитриј Медведев одговорио Мекдоналдсу, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Борба

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА