Најновије

ШАПИЋ ЗАОКРУЖИО КАМПАЊУ: Заузео јасан правац

Александар Шапић, кандидат за градоначелника Београда испред СНС-а има врло трезвен став када су у питању расправе са опозицијом, пише Београдски портал.

Александар Шапић (Фото: Београдски портал)

'’Узео је Шапић да се бави неким много озбиљнијим темама, за које најблаже речено треба храброст. Још док је био СПАС, Шапић је неистомишљеницима одговарао врло благо уз понеку опаску која је била врло реална у тој ситуацији.

Овог пута, Шапић наставља своју причу у добро познатом правцу, не дирам Добрицу Веселиновића који је утекао са тв дуела, а што се тиче Владете Јанковића, указује пуно поштовање, остали реално немају шансе.

Помирљива политика будућег градоначелника је вероватно нешто ново у српској политици и како ствари стоје на тај начин се превазилазе све политичке разлике'’, наводи се у тексту Београдског портала.

Шапићева “ударна шапа” биће обрачун са власницима сплавова који су нелегално постављени на Сави, али и са богаташима који играју голф на Ади Циганлији и на тај начин заузимају огромне површине које би обичном човеку биле много корисније.

'’Знате шта то носи са собом. Ниједан велики медији није пренео рушење сплавова на Сави.

Обрачун са нарко дилерима је посебно занимљива прича и баш ове “безбедне зоне”, постаће врло “некомфорне зоне” за све бандите у овом граду.

На овај начин је Шапић заокружио своју кампању и заузео јасан правац, али и велики ризик када је у питању његова лична безбедност'’, закључује се у тексту.

Извор: Београдски портал.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА