Најновије

Доктор Бранимир Несторовић подржао Патриотски блок Двери-ПОКС

Потписан Споразум о сарадњи Српског покрета Двери,прим. проф. др Алека Рачића, проф. др Бранимира Несторовића и проф. др Валентине Арсић Арсенијевић

Патриотски блок (Фото: Двери)

Данас је у Београду потписан Споразум о сарадњи Српског покрета Двери, прим. проф. др Алека Рачића,  проф. др Бранимира Несторовића и проф. др Валентине Арсић Арсенијевић, а тим поводом је одржана и конференција за медије. На конференцији су говорили Бошко Обрадовић – кандидат за председника Србије, проф. др Бранимир Несторовић, прим. проф. др Алек Рачић, проф. др Валентина Арсић Арсенијевић и др Борислав Антонијевић – нестраначки кандидат за градоначелника Београда Патриотског блока Двери-ПОКС.
 
У наставку преносимо цео текст Споразума:
 
Полазећи од идеје проф. др Бранимира Несторовића и прим. проф. др Алека Рачића, да за наступајуће изборе 3. априла треба да дође до формирања чисте и јасне патриотске политичке опције, стављајући на прво место бригу о здрављу нације и посебно наше деце, ступамо у сарадњу на свим нивоима избора који ће се одржати 3. априла 2022. године.

Српски покрет Двери као будућа парламентарна странка обавезују се да ће у Народној скупштини покренути јавне расправе на теме дефинисаних заједничких интереса, и да ће се председнички кандидат Бошко Обрадовић заложити да се у ресорима просвете и здравства прихвате идеје, помоћ и ангажман потписника овог Споразума, који је заснован на њиховом вишегодишњем експертском искуству и моралним начелима, што су грађани Србије већ препознали и подржали.  

Прим. проф. др Алек Рачић, проф. др Бранимир Несторовић и проф. др Валентина Арсић Арсенијевић подржаће изборну коалицију Патриотски блок за обнову Краљевине Србије под редним бројем 11 на републичким парламентарним изборима и Бошка Обрадовића као заједничког кандидата за председника Србије, а на изборима за скупштину града Београда др Борислава Антонијевића, члана удружења грађана „Лекари и родитељи за науку и етику” као нестраначког кандидата Патриотског блока за градоначелника Београда такође под редним бројем 11.

Изражавамо добру веру и наду да ће ово бити само почетак дугорочне заједничке сарадње на опште добро нашег народа и државе.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА