Најновије

Миша Вацић: Никад више не сме да се догоди да држава смањује пензије

Kaндидат за председника Србије Миша Вацић, који на изборима наступа са слоганом "Српски патриота" под редним бројем 1. на гласачком листићу oбишао је дом за смештај и збрињавање старих лица у Сомбору где је предао помоћ у хигјенским производима за штићенике ове институције.

Вацић је рекао да ће му као председнику Србије брига за добро наших старијих грађана бити приоритет.

„Никад више не сме да се догоди да држава пензионерима смањује пензије или укида права. Ако постанем председник тајкуни ће носити терет кризе, а пензионере ћемо заштити јер они то заслужују“, рекао је Вацић и додао да смештај у установама за бригу о старима и болеснима мора бити доступан свим лицима којима је то потребно.

„Многи којима је оваква врста смештаја потребна, на првом месту болеснима или слабије покретнима, немају услова за то јер њихова пензија или приходи породицe нису довољни. Као председник Србије захтеваћу од извршне власти да пружи већу помоћ и суфинансира у већем проценту трошкове смештаја у овакве установе“, рекао је Вацић.

Пољски генерал Скшипчак верује да Варшава може да преузме Калињинград, а Захарова му је одмах одговорила. Више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА