Најновије

"Био бих против НАТО и да нису бомбардовали Србију"

Kaндидат за председника Србије Миша Вацић учествовао је у уживо разговору на Твитеру који је организовао познати Твитераш "Само Дејо" где су други слушаоци могли да му постављају питања.

Вацић је рекао да је за сарадњу са Москвом и Пекингом, али да би још више желео сарадњу на релацији Минск-Техеран-Пјонгјанг. Он је рекао да сматра НАТО главним злом у свет и да би био против тог војног савеза чак и да никад нису бомбардовали Србију.

Упитан о контактима са председником Србије Александром Вучићем, Вацић је рекао да Вучића познаје 15 година и да му је увек говорио у лице шта мисли.

- Ја сам био екстремнији од њега чак и док је он још био патриота, а камоли сада када је променио своју политику. Немам проблем да свакоме директно кажем шта мислим – рекао је Вацић додајући да не користи никакве специјалне апликације за тајне позиве већ нормалне телефонске позиве, вибер или WhatsApp.

Иако је већина оних који су постављали питања против њега, а неки су покушавали да га испровоцирају, он је стрпљиво одговара на “либерашка” питања не дозвољавајући да падне у ватру.

Руски системи "град" уништили су базу 41. батаљона територијалне одбране Украјине у региону Чернигов. Снимак можете погледати ОВДЕ.

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА