Најновије

БЕОГРАЂАНИ СПРЕМИТЕ СЕ! На лето бесплатан базен за све

Кандидат Српске напредне странке (СНС) за градоначелника Београда изјавио је да има идеју да сви базени у Београду током лета буду бесплатни за све грађане.

“Ја сам у томе успео на Новом Београду и покушаћу то да спроведем и на нивоу града”, рекао је Александар Шапић током посете Обреновцу.

Током обиласка простора на којем је планиран атлетски стадион, Шапић је рекао да је тај пројекат веома значајан за Обреновац и да ће када буде готов, подићи привредни потенцијал општине и постати центар окупљања најбољих европских спортиста.

“Сигуран сам да ће Атлетски стадион постати прави спортски бисер Београда. А читав комплекс да ће пружати најбоље услове за припреме и бити центар спортског туризма у Србији”, додао је он.

Нагласио је да ће тај стадион бити доступан спортистима и свим грађанима Београда, и додао да је његова обавеза уколико постане градоначелник Београда, да у складу са оним чиме се у прошлости бавио, учини све да у Обреновац долази што већи број домаћих и најбољих светских спортиста.

Предходно је градоначелник Мариупоља признао да је град у руским рукама, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Б92
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА