Најновије

БАХАТИ СНС БАТИНАШ УДАРИО ДЕВОЈКУ И ОТЕО ЈОЈ ЛЕТКЕ: У Аранђеловцу нападнути Заветници! (ФОТО/ВИДЕО)

У Аранђеловцу се осећа велика напетост јер се поред председничких и парламентарних у овој општини организују и локални избори, али данашњи догађај превазилази све границе толеранције и здравог разума.

Фото: Фејсбук принтскрин

Наиме, активиста Српске напредне странке и бахати батинаш напао је данас девојку која је у име Српске странке Заветници делила летке партије којој припада.

Ради се о Софији Пајевић (25) која је након инцидента била у полицији, потом у болници, а лекарски извештај као и њену фотографију након напада батинаша можете погледати у прилогу који је на свом фејсбук профилу објавила Милица Ђурђевић Стаменковски, председнички кандидат и лидер Српске странке Заветници.

Како се види на снимку, бахати СНС батинаш пришао је Софији Пајевић, два пута је ударио и из руке јој отео рекламни материјал Заветника.

Овим поводом огласио се др Немања Зечевић, председник Општинског одбора Српске странке Заветници и кандидат за председника општине Аранђеловац, чије саопштење преносимо у целости:

“У Аранђеловцу активисти Српске напредне странке нападају физички девојке из омладине Српске странке Заветници. 
Наиме, данас је активиста Снс-а из Аранђеловца физички напао нашег кандидата за одборника и посланика,само зато што је делила рекламни материјал Српске странке Заветници. Пришао је да јој отме телефон, у том моменту јој је ударио шамар. То му није било довољно насилнички па се окренуо и опет јој ударио шамар под претњама да ће и њој и свима осталима из Српске странке Заветници поломити ноге и "запушити" уста за сва времена. 
Ово је дотакло дно Српске напредне странке, докле ће СНС насиљем и уценама претити нашем народу?! 
Српска странка Заветници неће одустати од своје доследности и борбе, и знамо да је народ уз нас.”

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА