Најновије

ДВЕРИ: Нова политичка реалност

Председништво Српског покрета Двери огласило се данас саопштењем за јавност где су најавили позив на уједињење свих патриотских странака око кључних националних интереса, било да су странке парламентарне или не, као и истакнутих појединаца.

Фото: Двери

”Српска политичка сцена после избора више није иста и ништа у будућности српске политике више неће бити исто. Завршена је ера двопартизма и сталне смене владавине само два политичка картела – бивше и садашње власти. Преко 20% бирача је дало подршку патриотским и суверенистичким изборним листама опозиције. Створен је трећи, патриотски блок у Народној скупштини и скупштини града Београда који ће пресудно утицати на формирање будуће власти. Спремни смо да за скупштинском говорницом заступамо интересе и ставове и свих оних патриотски оријентисаних бирача чији представници нису прешли цензус јер је за нас сваки патриотски глас важан” стоји на почетку саопштења.

”Противимо се бесмисленим и антидемократским предлозима о понављању избора док изборни процес још увек није ни завршен. Позивамо на хитно конституисање Парламента по окончању избора јер су пред Србијом судбоносни изазови. Предлажемо да се у скупштини града Београда формира нова владајућа већина без СНС и СПС и спремни смо да у томе учествујемо под условом да градску власт поведу нови и стручни људи који до сада нису били на власти” наводи се у саопштењу.

”Српски покрет Двери ће позвати колеге из ПОКС-а, Српске странке Заветници и ДСС-а на формирање заједничког блока око одбране најважнијих националних и државних интереса. Исти позив важи и за ванпарламентарне патриотске странке и појединце јер је ово време у коме нам је потребно национално јединство. Позивамо на чврст патриотски договор да нема увођења санкција Русији, да Србија неће постати члан НАТО већ и војно и политички неутрална земља, да ћемо се заједничким снагама борити за очување Косова и Метохије у саставу Србије, као и интересе Републике Српске и Срба у Црној Гори, да ћемо све учинити да домаћа привреда и пољопривреда дођу на прво место, да ћемо се залагати за еколошки патриотизам и здрав ваздух, воду, земљу и храну, да ће породица бити заштићена и подржана док ћемо отказати најављену највећу промоцију хомосексуализма за јесен у Београду, када српска престоница треба да постане геј престоница Европе и света” обећавају из овог покрета.

”Не желимо да Србија стане на страну НАТО и против Русије, противимо се признању лажне државе Косово и лажног геноцида у Сребреници, не желимо промоцију хомосексуализма малолетницима већ поштујемо Цркву и традиционалне вредности, подржавамо домаћи економски интерес и штитимо животну средину. Патриотски блок је нова политичка реалност и нови фактор који ће се убудуће питати у Србији” закључују из Двери.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА