Најновије

ВАЦИЋ: ”Задовољан сам, 34.000 људи је гласало за нашу политику”

Миша Вацић, председник Српске деснице, који је био кандидат за председника државе и освојио 0,9 одсто гласова, у разговору за Ало каже да је он ипак задовољан постигнутим и да његово време тек долази.

Фото: Српска десница

- Чак 34. 000 људи је гласало за нашу политику, наравно да сам задовољан. Резултат би био још бољи да смо имали парламентарну и градску листу, али смо се свесно жртвовали. Овим резултатом смо показали да смо озбиљни чиниоци на политичкој сцени и појачали свој коалициони капацитет за неке будуће изборе, а како се чини, нећемо их дуго чекати. Многи, нарочито лево-либерали потцењују мој резултат и тих 1%. Неки то раде злонамерно или из страха. Боје се више Вацићевих 1% него Вучићевих 58% - наводи Вацић, истичући да ће наставити да јача страначку инфраструктурну мрежу.

- Желимо до тада да будемо сигурни да своје гласове нећемо пресипати политичким противницима као што су на овим изборима учинили Шешељ и Радуловић.

Вацић је подсетио да је пре расписивања избора позивао на јединствену патриотску листу, која би могла да има 20 одсто гласова и која би била друга снага после СНС.

- Нажалост, друге странке које се сматрају патриотским нису имале разумевања и уместо са једном, изашло се са пет листа. Српска десница није желела да буде шеста листа и да учествује у расипању гласова. Ево поново, ево и након избора апелујем на све патриотске странке и коалиције да покушамо да се договоримо и да, ако већ не желе да оформимо један велики патриотски блок, макар будемо на вези и да делујемо синхронизовано и координисано. За Србију предстоје тешка времена. Сада је више него јасно колико је потребан један јединствен патриотски блок. Кад, ако не сад - закључио је он.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА