Најновије

МИХАИЛОВИЋ: НАДА ће бити опозиција у републици и Београду

Након поновљених избора на појединим бирачким местима у Београду досадашња власт има тесну већину, али ако се избори понове ПОКС и коалиција НАДА ће бити спремна за њих, саопштила је ПОКС након седнице Председништва.

Фото: НАДА

Како се наводи, донета је одлука да се настави сарадња са ДСС и 25 патриотских и монархистичких покрета, удружења и група грађана и после избора у оквиру Српске коалиције НАДА.Председништво је и одлучило да ПОКС Војислава Михаиловића буде опозиција на републичком нивоу са својих седам посланика и у граду Београду са три одборника.

„Пред Србијом су бројни изазови од којих ће највећи бити притисак на нашу земљу да уведе санкције Русији, да одустане од подршке Републици Српској и да призна нелегалну сецесију Косова и Метохије. Ми никада нећемо подржати ни једну активност, било власти или „бриселске опозиције“ у том правцу и одлучно ћемо се томе противити у скупштини и ван ње. Изборни резултати су показали да је Српска коалиција НАДА водећа групација која окупља десницу и десни центар и ми ћемо бити главни актер у заштити српских националних интереса, али у исто време и борци за успостављање демократских институција у овој земљи, отварања питања облика владавине, односно републике или обнове краљевине“,  изјавио је председник ПОКС и један од лидера коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА