Најновије

БОШКО ОБРАДОВИЋ: ”Београд треба да се препусти опозицији”

Може и треба да се разговара, то није спорно, али ми не можемо одступити од нашег програма, без обзира са ким се разговара - рекао је данас Бошко Обрадовић одговарајући на питање "да ли би прихватио Вучићев позив".

Фото: Јутјуб

Како је рекао гостујућу на ТВ Прва, он неће улазити у власт по сваку цену.

- Ми нећемо улазити ни у какву власт по сваку цену, посебно у ову чији смо љути критичари, али оно што јесте наш циљ јесте да се наш програм реализује - рекао је он.

Према његовом мишљењу, Београд треба да се препусти опозицији.

- Ја мислим да би за квалитет српске демократије било исправно да се Београд препусти опозицији. Мислим да је то нешто што би донело велики помак на српској политичкој сцени. Власт је пала у Београду то значи да грађани желе промене - каже он.

Он напомиње и да је уједињење српских патриота, патриотског блока такође показао свој квалитет и да је уверен да ће наставити у том правцу, јер је како каже то будућност српске политике.

- Оно што је посебно важно јесте да смо постигли добре резултате скоро на свим нивоима - рекао је Обрадовић и додао да је ово дупло бољи резултат у односу на онај од пре пет година.

- На неки начин, то је темељ неког новог почетка, и за мене лично и за покрет Двери. Мислим да смо сазрели, да смо извукли неке поуке и да смо се показали као једна снага на коју се може рачунати у будућности - рекао је он.

Двери у Скупштини

Што се о уласку у Скупштину тиче, Обрадовић каже: "Оне наше кључне ставове, очување Косова и Метохије у саставу Србије што је питање број један. Ми смо при становишту да нема увођења санкција Руској Федерацији, против смо учлањња Србије у НАТО и оно што је посебно важно јесте да ћемо у Скупштини имати теме наших грађана које не могу лако да се чују".

Он је навео да о томе треба говорити и таква питања треба решавати као што је каже породична политика.

- Оно на чему посебно инсистирамо то су тешко болесна деца, чланови поредица који не могу да раде јер брину о другим тешко болесним члановима породица, ја мислим да би они требали да имају неку помоћ од државе. Дакле, хоћемо да унесемо те животне теме у Скупштину јер много је било сукоба, мржње, ратова, време је да се та тензија спусти и да се повећа ова тензија - рекао је Обрадовић.

Како каже сматра да је управо због тога постигао овакав резултата јер је инсистирао на тим темама током кампање.

- Сви знамо да смо против ове власти, али хајде да видимо шта ћемо ми урадити када дођемо на власти - рекао је Обрадовић.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА