Најновије

МИХАИЛОВИЋ (НАДА): Жика Гојковић забио нож у леђа опозицији у Београду!

Лидер једне од фракција Покрета обнове краљевине Србије (ПОКС) Војислав Михаиловић оптужио је некадашњег председника те странке Жику Гојковића да је "забио нож у леђа" опозицији изјавом да његова два одборника неће сести за преговарачки сто око формирања власти у Београду.

Фото: НАДА

„Гојковић врло добро зна да математика говори да без седам одборника коалиције НАДА нема већине за опозицију у Скупштини града, чак и ако странка Бориса Тадића на поновљеним изборима пређе цензус. Тиме је Гојковић јасно поручио да не постоји више ни теоретска шанса да опозиција формира већину. Овакав његов став је директна помоћ садашњој власти да у Београду не дође до промена“, оценио је Михаиловић.

Он је у саопштењу оценио да је та Гојковићева изјава потврда да су од самог старта одређене државне структуре биле умешане у сукоб и поделе у ПОКС-у да би се, у кључном моменту, помогло властима.

"Није случајно Гојковић годинама у борду директора државног Мтела и да има обавезу да за услугу учини и контрауслугу попут ове", додао је он.

Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА